Om os

Seminarieskolen har som mål at skabe en skole for livet, der giver børnene mulighed for at udvikle sig til selvstændige og livsduelige menne­sker, der aktivt kan indgå i et demokratisk samfund i stadig forandring.

Vi vægter faglighed højt og ønsker at skabe de optimale rammer for læring. Vore mål er, at eleverne gennem eksperimenterende og problemløsende arbejde oplever at de bliver dygtigere hver dag. Klasserne arbejder ofte på tværs af årgangen, som et samlet hold eller flere mindre grupper, med formål at optimere udbyttet af undervisningen.

Vi ønsker at skabe et positivt og udviklende læringsmiljø ved at fokusere på elevernes sociale kompetencer. I det daglige arbejde lægger vi derfor vægt på, at eleverne oplever tryghed, fællesskab, gensidig respekt og tolerance. Alle klasser er forpligtede på at arbejde med elevernes sociale kompetencer samt klassens sociale liv og elevernes trivsel. Dette sker bl.a. ved hjælp af elevsamtaler, klassemøder, teammøder, læringssamtaler, skole/hjemsamtaler og forældremøder.

Grundlag

Kontaktinformationer